Plata

Pentru plata produselor comandate in cadrul site-ului Agroliv exista urmatoarele variante:

1. Plata cu numerar

La ridicarea produselor de la adresa Str. Stefan cel Mare, 42, Turda, Cluj, 401132, DN15, Turda sau ramburs la primirea coletului.

Plata cu numerar ramburs se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului de catre cumparator.

2. Ordin de plata pe baza de factura proforma

In momentul finalizarii comenzii, alegeti modalitatea de plata “Ordin de plata”. Dupa trimiterea comenzii veti primi pe e-mail factura proforma. Produsele vor fi expediate sau vor putea fi ridicate de la adresa Str. Stefan cel Mare, 42, Turda, Cluj, 401132, DN15, Turda dupa confirmarea receptionarii contravalorii facturii în contul nostru prin extras bancar (confirmarea platii poate dura 24-48 ore).

 3. Plata online folosind cardul

Dupa completarea formularului de comanda veti fi directionat catre site-ul procesatorului de carduri bancare PayU Romania, unde va trebui sa completati datele de pe cardul bancar. Efectuarea platii cu cardul nu presupune nici un comision suplimentar, veti plati doar valoarea comenzii.

Este important sa stiti ca Agroliv nu are acces la datele dumneavoastra. Acestea sunt folosite doar de catre PayU Romania, o singura data, pentru procesarea platii comenzii dumneavoastra.

Datorita conditiilor de securitate ale tranzactiilor oferite, PayU Romania este unul dintre cei mai mari procesatori de plati online cu cardul din Romania.

Livrare

  • Produsele achizitonate prin intermediul Agroliv pot fi ridicate de la adresa Str. Stefan cel Mare, 42, Turda, Cluj, 401132, DN15 sau se livreaza prin curier.

  • Livrarea se face la adresa specificată de client, de regula in 24 de ore de la expedierea comenzii si poate ajunge la maxim 48 de ore.