Toate produsele comercializate de catre S.C. AGROLIV S.R.L., prin intermediul acestui site, sunt in conformitate cu Legea privind codul consumului, Legea nr. 296/2004, republicat 2008 si Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Termenul de garantie asigurat de catre S.C. AGROLIV S.R.L. pentru un produs este egal cu termenul de garantie acordat de producatorul acelui produs si este mentionat in fisa de prezentare a produsului. Termenul de garantie al produselor se considera de la data mentionată in prezentul certificat precum si in factura fiscala care atesta vanzarea.

Garantia este valabila doar pe teritoriul national cu exceptia acelor produse care beneficiaza de garantie internationala asa cum este stabilit de producator.

In cazul in care nu este specificat altfel printr-un acord scris vanzator-consumator, serviciile de reparatie in cadrul perioadei de garantie sunt asigurate la sediul vanzatorului sau la service-urile partenere (acolo unde este cazul).

Consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul despre aparitia lipsei de conformitate a produsului (a defectului) in termen de maxim 2 luni de la data constatarii acesteia.

Pana la proba contrara, orice lipsa de conformitate (defect) aparut in termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezuma ca a existat la data livarii, cu exceptia cazurilor în care prezumtia este incompatibila cu natura produsului sau a lipsei de conformitate. Vanzatorul este obligat sa livreze consumatorului produse care sunt in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare.

In cazul certificatelor de garantie emise de S.C. AGROLIV S.R.L., produsele defectate in perioada de garantie vor fi receptionate la adresa Str. Stefan cel Mare, 42, Turda, Cluj, 401132, DN15, Turda. 

  1. Produsul va fi prezentat la adresa de mai sus insotit de descrierea scrisa a defectului reclamat precum si de documentele de achizitie 

  • factura (copie)
  • certificatul de garantie in original
  1. In cazul in care nu puteti prezenta personal produsul, acesta si documentele mentionate vor fi expediate folosind serviciul de curieratDiagnosticarea se face in maxim 48 ore.

  2. Remedierea - prin depanarea produsului, inlocuirea partiala sau integrala, returnarea contravalorii produselor in lipsa altor solutii.

  3. Returnarea produsului la client - clientul este notificat pentru a se prezenta in vederea ridicarii produsului reparat de la service. Pentru clientii din afara localitatii Turda, produsul va fi expediat  prin curierat rapid.